Přivážíme do Česka novou bláznivou značku - Nubeo!

MEZI MOŘEM A VESMÍREM

Chcete mít hodinky, které jen tak někdo nemá? Bláznivé a unikátní?

Ačkoli člověk může tvrdit, že dobyl pevninu na Zemi, je překvapením, že skutečně bylo zmapováno pouze 5 % oceánského dna. Nad námi, ve výšce 100 kilometrů nad mořem, leží Kármánova linie, která běžně představuje hranici mezi zemskou atmosférou a vesmírem. Člověk sotva pronikl do poznání vnějšího světa, který zůstává stejnou záhadou jako moře pod ním.

Nubeo je moderní švýcarský výrobce hodinek se sídlem v Basileji, který se při výrobě jedinečných hodinek inspiruje mořem a vesmírem. Každé hodinky Nubeo jsou definovány výkonem, funkčností a zároveň rozpoznatelným designem, který spojuje organické prvky s průmyslovými a vytváří skutečně jedinečnou expozici času.

Hodinky Nubeo vynikají na trhu luxusních hodinek spojením módního designu a špičkové technologie. Tyto hodinky, známé svým precizním zpracováním a odvážnou estetikou, jsou určeny moderním zákazníkům, kteří si uvědomují svůj styl. Nubeo je malá nezávislá společnost, kterou v roce 2003 založil energický a vášnivý španěl Ivan Castro.

Limitovaná edice NASA

Limitovaná edice hodinek Nubeo NASA Automatic s unikátním číslem je kompletně vybavena pro cesty do vesmíru. Hodinky se vyznačují kovaným rámečkem inspirovaným Měsícem, který připomíná, že NASA se postarala o objevení Měsíce člověkem. Limitovaná edice hodinek Apollo NASA, která se vyznačuje výdrží, charakterem a detaily, je epickou nositelnou oslavou přelomového okamžiku v lidském chápání a objevování vesmíru mimo planetu Zemi.

Limitovaná edice SPACE INVADERS

U příležitosti 45. výročí nejvýznamnějšího videoherního titulu všech dob představuje společnost Nubeo Watches ve spolupráci s firmou Taito sérii limitované edice hodinek, které oživují tuto zásadní videohru.

THE SPACE

Hodinky inspirované vesmírem. Dokonalý cit pro každou součástku vytváří hodinky, které odrážejí minulost i budoucnost vesmírných lodí. Objevte například kolekci Andromeda. Galaxie v Andromedě je nejbližší velkou spirální galaxií k té naší a zároveň nejjasnější galaxií, kterou můžete vidět. Je vzdálená 2,5 milionu světelných let a je také nejvzdálenější galaxií viditelnou pouhým okem ze Země.

 THE SEA 

Jednotlivé kolekce pojmenované po mořských živočiších nebo mořských strojích vás jistě osloví. Tyto kolekce jsou inspirovány například žralokem krátkoploutvým nebo mantou.  Jsou zaměřené na výkon při potápění. Plynulé linie umožňují vynikající přizpůsobení i impozantním proporcím. Jsou vyzbrojené inženýrstvím, které přináší nekompromisní výsledky.

Poznejte tuto značku a neuděláte chybu. Za každým kusem stojí příběh, který stojí za to prozkoumat!