Novinka u nás na e-shopu - značka Jowissa

Hodinky unikátní přesně tak jako vy? Všechny modely značky Jowissa jsou plné intenzivních barev a neotřelých tvarů!

DÁMSKÁ KOLEKCE BRILLIANT

Tato kolekce dámských hodinek je inspirována kulatým diamantem. Křišťál je odborně vybroušen, aby zachytil světlo, zatímco číselníky v různých barvách vypadají dobře s koženým řemínkem.

DÁMSKÁ KOLEKCE STRASS

Objevte kolekci dámských hodinek Facet Strass s řemeslným zpracováním z broušeného skla a krásnými barvami, které dosahují zářivého lesku. Tyto hodinky snadno nahradí šperk. 

DÁMSKÁ KOLEKCE TIRO

Působivý ciferník a vzrušující barevné kompozice. To jsou módní hodinky řady Tiro. Jedná se o skutečně poutavé stylové doplňky pro každou příležitost.

DÁMSKÁ KOLEKCE FACET

Modely řady Facet září jako drahé kameny, s detaily z broušeného skla a exkluzivními barevnými kombinacemi, jsou klenotnickými hodinkami par excellence již více než 40 let.

DÁMSKÁ KOLEKCE ALTO

Se svými čistými liniemi a moderním designem jsou tyto dámské hodinky čistou elegancí.

 

PÁNSKÁ KOLEKCE LEWY

Nejnovější kolekce chronografů LeWy je řada pánských hodinek s jemnými designovými rozdíly, které oslavují charakteristický křišťálový brus Jowissa a zaměření na pouzdro hodinek. Módní a robustní hodinky pro každého moderního muže.

PÁNSKÁ KOLEKCE TIRO

Působivé hodinky se vzrušujícími barevnými kompozicemi. Jedná se módní pánské hodinky, které jsou stylovým doplňkem pro každou příležitost.